Magneetvissen

Wat leuk dat je kijkt op deze pagina. hier Vindt je het meeste informatie over magneetvissen en alles eromheen. ben je opzoek naar info over deze hobby dan zal je het vast kunnen vinden hier op deze pagina. mis je informatie stuur ons gerust een mail met het missende informatie via contact


Informatie

Waar mag je niet Magneetvissen ? 

⬇ Voor Meer Informatie klik je hieronder ⬇

 

Er zijn een aantal plekken in Nederland waar het verboden is om te magneetvissen. Zo kwam een aantal jaren geleden uitgebreid in het nieuws dat het vissen met een magneet in Haarlem verboden is geworden. Dit kwam doordat er bommen naar boven werden gehaald met een magneet. De gemeente was dit zat en heeft daarom een verbod ingesteld. Dit is ook het geval in onder andere Delft, Nijmegen en Amersfoort. Logische reden, maar ook erg jammer. Magneetvissen is namelijk één van de milieuvriendelijkste hobby’s die er is. Samen maken de magneetvissers het water schoon en wanneer iedereen de richtlijnen volgt schuilt hier geen gevaar in. 


Verboden Vislocaties Nederland

1. Amersfoort          2. Groningen          3. Nijmegen          4. Haarlem          5. Delft

Wat te doen bij het vinden van Bommen en Wapens ? 

Vind je met magneetvissen een explosieven of wapentuig uit het water ? haal het dan niet van je magneet af, maar hang het terug in het water. Bel de politie en waarschuw omstanders. Blijf wachten tot de politie er is. Alleen zo houden we magneetvissen veilig en mogelijke met elkaar.


Haal nooit Bommen of wapens Zelfstandig van je magneet af inverband ontploffingsgevaar / vingerafdrukken !!!